Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Anping County Baitong wire mesh products Co., Ltd
Thuis

Anping County Baitong wire mesh products Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Anping County Baitong wire mesh products Co., Ltd

1 2 3 4
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BT
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-3500000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

De Draad Mesh Products Co van Anpingsbaitong. , Ltd

De Draad Mesh Products Co van Anpingsbaitong. , Ltd vroeger is als Anping-het Schermfabriek van Baitong van de Provincie wordt bekend, een productie en verwerkingsfilter en diepe verwerkingsproducten van ondernemingen die.
Het bedrijf wordt gevestigd in de geboortestad van draadnetwerk, de industriële basis van het draadnetwerk -- hebei het anping, de belangrijkste productie en de verrichting van het de Filterscherm van de Wigdraad, het Netwerk van de Wigdraad, V-het Draadscherm, Naadnetwerk, perforeerden Metaalnetwerk, Ponsennetwerk, het Scherm van de Vaste-vloeibare stofscheiding, de Roterende Trommel van de Vaste-vloeibare stoffilter en andere die producten van het draadnetwerk, wijd in petrochemische, milieubescherming, machines, bouw, ruimte en andere industrieën wordt gebruikt.
Wij dringen bij het aanhangen de „integriteit aan, professionele, win-win“ bedrijfsfilosofie, hangen eerst klant aan, kwaliteit eerst, de dienstklanten met wetenschap en technologie, hangen de technologische vooruitgang, ononderbroken innovatie aan, en gaan constant meer verder dan.
De producten worden uitgevoerd naar meer dan 20 landen, evenals Japan, Zuid-Korea, Europa en Amerika, Zuidoost-Azië, diep het vertrouwen en het lof van de binnenlandse en buitenlandse gebruiker.
Baitong zal volledig spel aan zijn uitvoerige voordelen op het gebied van de producten van het draadnetwerk blijven geven, constant klanten aan behoeften voldoen, de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit te verlenen voor mondiale partners.
Ons bedrijf zal goede technologieën en oplossingen blijven steunen, verder de brede ruimte voor ontwikkeling uitbreiden, en ernaar streven om een eerlijke, pragmatische, harmonische en win-win behulpzame verhouding te bouwen

Contactgegevens
Anping County Baitong wire mesh products Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Derek

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)